miércoles, 6 de febrero de 2019

Apadrinament Lector 2018-2019




Com cada any, el Departament de Llengües va posar en marxa, a principis de curs, el projecte d’Apadrinament lector on col·laboren els cicles inicial, infantil i secundària. L’objectiu d’aquest projecte és promoure la lectura entre els tres cicles i la col·laboració i ajuda entre els alumnes.
Els alumnes de primer i segon de la ESO es converteixen en padrins i madrines dels alumnes de P-5 i primer de primària, respectivament. La seva funció principal és la d’acompanyar als joves lectors a endinsar-se en el meravellós món dels llibres i la lectura. Això no és gens fàcil, ja què molts dels alumnes de secundària encara no han trobat aquest gust per la lectura que tant necessari és. A més a més, moltes vegades es veuen influenciats per les ganes de gresca dels petits i es surten una mica del guió. Tot i això, és una activitat que els motiva, tant als grans com als petits, i que els fa sortir de la rutina per tornar-hi amb més energia després.
Després d’un trimestre, tot ells es s’han fet molt amics, i el retrobament després de les festes nadalenques és un moment màgic. Tant els grans com els petits estan treballant de valent en aquest projecte, i qui sap? Potser a final de curs algun d’ells s’emporti una agradable sorpresa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario