domingo, 26 de marzo de 2017

Visita de la Maite Carranza

El passat divendres 17 de març els alumnes de 1r de la ESO vam rebre la visita de l'escriptora Maite Carranza. Nosaltres ja la coneixiem una mica perquè hem treballat un dels seus llibres, Calla, Càndida, calla.
En començar, vam llegir una petita biografia d'ella com a  presentació i, a continuació, la Maite ens va explicar com va començar a escriure i quina història té la Càndida, la protagonista de la novel·la que hem treballat en aquest segon trimestre. Així vam saber que va néixer d'uns relats que la Maite publicava a un diari i que, posteriorment, va recollir fins a formar un llibre anomenat Frena, Càndida, frena. Amb els anys, aquest llibre va quedar una mica antiquat i gràcies a les peticions d'alguns joves, es va decidir a renovar-lo i, com a resultat, va aparèixer aquesta novel·la que hem treballat a l'escola.
Després, vam tenir l'oportunitat de fer-li algunes preguntes per conéixer més encara els personatges i la història de la Càndida i, també, sobre l'ofici d'escriptor. Per últim, vam tenir la sort d'emportar-nos a casa el nostre llibre signat per l'autora!


No hay comentarios:

Publicar un comentario