miércoles, 2 de mayo de 2018

ELS ALUMNES DE L'ESO CELEBREN SANT JORDI

Com cada any, el dia de Sant Jordi es celebra d'una manera molt especial a la nostra escola.
La setmana anterior, els alumnes de 1r i 2n d'ESO van començar a guarnir els passadissos amb murals de portades de llibres per escalfar motors.


El mateix dia de Sant Jordi pel matí,els alumnes de 1r i 2n van a anar a la Rambla de Poble Nou i els de 3r i 4t, a la Rambla de Catalunya on van gaudir de l'ambient de cultura i color de la nostra ciutat. Allà van realitzar una gimcana amb preguntes que havien preparat els professors.


Per la tarda, va arribar el moment tan esperat per molts alumnes: el lliurament de premis de Jocs Florals i Narrativa. Vam començar amb un cànon preparat per la professora de música amb els alumnes de 1r i 2n.

Després vam continuar amb un homenatge a les dones escriptores més conegudes en llengua catalana que vam finalitzar amb la lectura teatralitzada d'un conte de la Maria Aurèlia Capmany.


Després el lliurament de premis. Aquí teniu els nostres guanyadors. També podeu visualitzar els power points amb les poesies i narratives a la pàgina web.


I vam finalitzar aquest dia festiu amb balls i música. El millor de tot va ser la col·laboració i motivació dels nostres alumnes. Gran festa!



No hay comentarios:

Publicar un comentario